Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g398kcal45.5g0g24g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g234g80kcal3.3g14g1.2g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena18g68kcal0.2g16.5g0.1g0g
Ketsuppi, meira22g15kcal0.3g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1038g1122kcal98.6g68g50.6g0g
Valittu annoskoko519g561kcal49.3g34g25.3g0g
Annoskoko puolitettuna260g280kcal24.7g17g12.7g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365