Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 113g39kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%225g383kcal22.1g16.7g24.8g0g
Paprika, punainen49g13kcal0.4g2.2g0.2g1g
Nuudeli, keitetty, suolaton 120g159kcal4.7g30.4g1.5g1.5g
Rypsiöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Chili paprika punainen7.9g3.2kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1039g1286kcal65.2g104.4g64g10.6g
Valittu annoskoko519g643kcal32.6g52.2g32g5.3g
Annoskoko puolitettuna260g321kcal16.3g26.1g16g2.7g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407