Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Kukkakaali 58g14kcal1.1g1.3g0.2g1.3g
Kalkkuna 58g115kcal18.4g0g4.5g0g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g7.3g2.6kcal0g0.6g0g0g
Juuriselleri 44g14kcal0.5g2g0.1g1.4g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.9g4.8kcal0.5g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1039g331kcal41.6g15.8g9.8g8.2g
Valittu annoskoko520g166kcal20.8g7.9g4.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna260g83kcal10.4g4g2.5g2.1g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309