Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 205g329kcal61.8g0g8.8g0g
Hunaja2.9g10kcal0g2.4g0g0g
Sinappi 2.9g3.8kcal0.1g0.4g0.2g0g
Oliiviöljy 15g129kcal0g0g14.6g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1039g1043kcal127.2g25g48g7.4g
Valittu annoskoko520g522kcal63.6g12.5g24g3.7g
Annoskoko puolitettuna260g261kcal31.8g6.3g12g1.9g
Arvot/100g100g100kcal12.2g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113