Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.7g
Omena, keskikokoinen 200g70g24kcal0.1g5g0.2g1.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g7g63kcal0g0g7g0g
Voi, 1 tl, 5 g7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Soijakastike7g4.2kcal0.4g0.7g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g70g42kcal1g9.1g0.1g0.6g
Kaali, valkokaali70g15kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Possun Ulkofile, 100g70g87kcal14.7g0g3.1g0.1g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g7g24kcal1.4g0g2g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g0.7g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g704kcal40g50.6g36.8g13.2g
Valittu annoskoko520g352kcal20g25.3g18.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna260g176kcal10g12.7g9.2g3.3g
Arvot/100g100g68kcal3.8g4.9g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99246