Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen400g132kcal13.2g19.6g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio400g560kcal11.2g26g48g0g
Kirjolohifilee 1000g1653kcal167.5g0g110g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Tomaattisose tomaattipyree 140g107kcal6.3g18.1g0.3g1.4g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g90g59kcal6.7g8.1g0.4g0.1g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g120g19kcal0.8g3.6g0.1g2.4g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 200g347kcal35.2g0g23.1g0g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10380g6606kcal508g326.8g366.4g27g
Valittu annoskoko5190g3303kcal254g163.4g183.2g13.5g
Annoskoko puolitettuna2595g1652kcal127g81.7g91.6g6.8g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=60890