Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1050g800kcal19.7g162.8g2.1g10.5g
Bataatti, kuorittu 455g368kcal7.1g76.6g0.2g13.7g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Kanasuikale hunajamarinoitu1401g1821kcal252.1g30.8g85.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti525g951kcal14.2g63g73.5g0g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g700g770kcal126g14g21g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P875g525kcal8.8g39.4g35g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10388g10591kcal862.4g794g435.4g65.6g
Valittu annoskoko5194g5295kcal431.2g397g217.7g32.8g
Annoskoko puolitettuna2597g2648kcal215.6g198.5g108.9g16.4g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852