Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g33g47kcal5g1g3g0g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g10g15kcal0.3g0.2g1.4g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g8.3g13kcal0.2g0.3g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g149kcal11g3g11.2g0g
Valittu annoskoko52g75kcal5.5g1.5g5.6g0g
Annoskoko puolitettuna26g37kcal2.8g0.8g2.8g0g
Arvot/100g100g143kcal10.6g2.9g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070