Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Punajuuri 31g12kcal0.3g2.2g0.1g0.8g
Hunaja 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g11g34kcal2.4g0.1g2.4g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 2.8g0.3kcal0g0g0g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g2.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pinjansiemenet, Parrots3.1g19kcal0.9g0.4g1.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g141kcal7.2g6.6g9g1.8g
Valittu annoskoko52g70kcal3.6g3.3g4.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna26g35kcal1.8g1.7g2.3g0.5g
Arvot/100g100g135kcal6.9g6.3g8.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252