Porsaansuikalepata uunissa

Ruoka valmistetaan suuressa padassa, jota voi käyttää sekä liedellä että uunissa.

Siivuta herkkusienet, suikaloi yksi iso paprika, silppua kaksi keskikokoista sipulia, paloittele tomaatit kuutioiksi (tai käytä tomaattimurskaa).

Paista sipulia ja porsaansuikaleita oliiviöljyssä, lisää herkkusienet ja jatka paistamista hetki.

Lisää paprika, tomaatti, fondi, vesi ja kaikki muut mausteet paitsi suola ja mustapippuri.

Kypsennä uunissa 175 asteessa 1,5 tuntia.

Nosta pata uunista ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Kaada pataan myös ruokakerma.

Kypsennä ruokaa liedellä hetki, niin että ruokakermakin kuumenee kunnolla.

Lisää suolaa ja mustapippurirouhetta maun mukaan.

Tarjoa esimerkiksi pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy classico (Bertolli)0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Herkkusieni 5g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)10g16kcal1.9g0g0.9g0g
Paprika punainen 4.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Knorr Kasvisfondi0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.5g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml10g15kcal0.2g0.3g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Tomaatti 13g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g92kcal5g4.6g5.4g1g
Valittu annoskoko52g46kcal2.5g2.3g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g23kcal1.3g1.2g1.4g0.3g
Arvot/100g100g89kcal4.8g4.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368576