Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)5.3g19kcal0.7g3.7g0.1g0.2g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g8.4g7.2kcal0.1g0.4g0.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)9g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%15g33kcal2.8g0g1.9g0g
Porkkanaraaste 200g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Pizzamix juusto4.2g14kcal0.8g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g154kcal9g10.4g7.6g0.8g
Valittu annoskoko52g77kcal4.5g5.2g3.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g39kcal2.3g2.6g1.9g0.2g
Arvot/100g100g148kcal8.7g10g7.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891