Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 10g2.5kcal0.2g0.2g0g0.3g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g7.8g20kcal1.5g0g1.7g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g10g11kcal0.2g0.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g72kcal3.8g1g6g0.6g
Valittu annoskoko52g36kcal1.9g0.5g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g18kcal1g0.3g1.5g0.2g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1g5.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891