Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g10g14kcal2.3g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g19g6.7kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g3.1g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g2.2g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Hunaja 1g3.4kcal0g0.8g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen6.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g86kcal5.6g5.8g4.2g1g
Valittu annoskoko52g43kcal2.8g2.9g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g22kcal1.4g1.5g1.1g0.3g
Arvot/100g100g83kcal5.4g5.6g4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258