Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g14g17kcal2.7g0g0.7g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Tomaattimurska 28g8.3kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g78kcal6.2g4.4g3.8g1.2g
Valittu annoskoko52g39kcal3.1g2.2g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g20kcal1.6g1.1g1g0.3g
Arvot/100g100g75kcal6g4.2g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070