Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g42g10kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Voi, 1 tl, 5 g7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Hunaja 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g141kcal1.2g7.6g11.4g1.8g
Valittu annoskoko52g71kcal0.6g3.8g5.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna26g35kcal0.3g1.9g2.9g0.5g
Arvot/100g100g136kcal1.2g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357