Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 18g10kcal2.2g0g0.1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 18g7.8kcal0.1g0.7g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 10g31kcal0.9g5.6g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Siirappi 2.2g6.6kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g111kcal6.4g16.2g0.6g3g
Valittu annoskoko52g55kcal3.2g8.1g0.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna26g28kcal1.6g4.1g0.2g0.8g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.5g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385