Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.4g0.1g0.4g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g11g37kcal1.4g7.4g0.2g0.6g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g1.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow1.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g6.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g6.5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g174kcal5.4g31.4g2.4g2.2g
Valittu annoskoko52g87kcal2.7g15.7g1.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna26g44kcal1.4g7.9g0.6g0.6g
Arvot/100g100g167kcal5.2g30.3g2.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478