Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 38g11kcal0.5g1.6g0.1g0.8g
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 40% rasvaa 0.5g2.1kcal0g0g0.2g0g
Piirakkataikina Sunnuntai11g40kcal0.5g3.5g2.7g0.2g
Siirappi, tumma0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g112kcal2g11.6g6g2g
Valittu annoskoko52g56kcal1g5.8g3g1g
Annoskoko puolitettuna26g28kcal0.5g2.9g1.5g0.5g
Arvot/100g100g108kcal1.9g11.2g5.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903