Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 7.3g5kcal1.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7.7g5.9kcal0.1g1.2g0g0.1g
Porkkana 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g4.7g8kcal0.2g0.3g0.7g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g42kcal2.8g3.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko52g21kcal1.4g1.8g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g11kcal0.7g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g40kcal2.7g3.5g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334