Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 9g12kcal2.4g0g0.2g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g9g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 4g14kcal0.3g2.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g59kcal5.6g6.8g0.6g1g
Valittu annoskoko52g29kcal2.8g3.4g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g15kcal1.4g1.7g0.2g0.3g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147