Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 11g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 4.6g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kanasuikale hunajamarinoitu14g18kcal2.5g0.3g0.9g0g
Aurinkokuivattu tomaatti5.3g10kcal0.1g0.6g0.7g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g7g7.7kcal1.3g0.1g0.2g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P8.8g5.3kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g106kcal8.6g7.8g4.4g0.6g
Valittu annoskoko52g53kcal4.3g3.9g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g27kcal2.2g2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g102kcal8.2g7.5g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852