Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka2.2g8.5kcal0.1g1.8g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 16g6.3kcal0.2g1.1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.8g15kcal1.7g0g0.9g0g
Maito, Kevyt11g5kcal0.4g0.5g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g80kcal5.2g6.8g3.2g0.8g
Valittu annoskoko52g40kcal2.6g3.4g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g20kcal1.3g1.7g0.8g0.2g
Arvot/100g100g77kcal5g6.5g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339