Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g13g13kcal2.5g0.3g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni13g1.9kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)13g7.5kcal0.1g0.6g0.5g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli6.3g11kcal0.4g0.2g0.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g91kcal7g3.8g7.6g0.6g
Valittu annoskoko52g45kcal3.5g1.9g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g23kcal1.8g1g1.9g0.2g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522