Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 10g7.9kcal0.2g1.6g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 3.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Selleri, annos 50g2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g4.9g5.9kcal0.2g0.2g0.5g0g
Herne 3.9g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g45kcal1.4g6.6g1g1.2g
Valittu annoskoko52g22kcal0.7g3.3g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g11kcal0.4g1.7g0.3g0.3g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644