Suikalepaisti

Ruskista lihat pannulla.

Siirrä kattilaan.

Sulata voi pannulla, anna vähän ruskistua.

Lisää jauhot ja paistele vähän aikaa.

Lisää jauho-voi seos kattilaan lihojen joukkoon ja sekoita.

Lisää vettä n.6 dl. Keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia välillä sekotellen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu possusuikale, Pouttu, 500 g31g58kcal4.1g0.8g4.4g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.3g9kcal0g0g1g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g142kcal8.4g3g10.8g0g
Valittu annoskoko52g71kcal4.2g1.5g5.4g0g
Annoskoko puolitettuna26g35kcal2.1g0.8g2.7g0g
Arvot/100g100g136kcal8g2.9g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90066