Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 20g6.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%7.8g7kcal0.3g0.6g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g41kcal0.8g3.6g2.2g1g
Valittu annoskoko52g21kcal0.4g1.8g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g10kcal0.2g0.9g0.6g0.3g
Arvot/100g100g40kcal0.8g3.5g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204