Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 8.7g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Linssi-punainen (raaka)5.2g16kcal1.3g2.6g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.9g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g52kcal3.6g8.6g0.4g1.4g
Valittu annoskoko52g26kcal1.8g4.3g0.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna26g13kcal0.9g2.2g0.1g0.4g
Arvot/100g100g50kcal3.4g8.2g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226741