Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g24g41kcal3.6g0g2.9g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 22g13kcal2.1g0.7g0.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g3.3g0.3kcal0g0g0g2.8g
Voi 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g153kcal11.4g1.4g11g5.6g
Valittu annoskoko52g76kcal5.7g0.7g5.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna26g38kcal2.9g0.4g2.8g1.4g
Arvot/100g100g146kcal10.9g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609