Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 3.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit14g18kcal0.4g0.3g1.8g0g
Purjosipuli5.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 7.1g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 15g29kcal4.2g0g1.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g123kcal10g2.6g8.2g0.4g
Valittu annoskoko52g61kcal5g1.3g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g31kcal2.5g0.7g2.1g0.1g
Arvot/100g100g117kcal9.6g2.5g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62080