Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Sokeri4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.7g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.3g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton2.8g9kcal0.6g0.3g0.6g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g12g61kcal0.5g6.2g3.7g1.3g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g9g52kcal0.6g5.3g3.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton9g15kcal0.7g0.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g403kcal6.6g40.4g23.6g3g
Valittu annoskoko52g201kcal3.3g20.2g11.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna26g101kcal1.7g10.1g5.9g0.8g
Arvot/100g100g385kcal6.3g38.6g22.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202302