Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis34g38kcal7.4g0g1g0g
Porkkanaraaste 200g7g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)1.4g5.2kcal0.2g1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Hirvenjauheliha oma saalis5.2g5.9kcal1.1g0g0.2g0g
Porkkanaraaste 200g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g113kcal17.4g3.8g3.4g0.6g
Valittu annoskoko53g57kcal8.7g1.9g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g28kcal4.4g1g0.9g0.2g
Arvot/100g100g108kcal16.6g3.6g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307852