Briam ver 2

Vähähiilarisempi ja helpompi briam!
Sopii minkä vaan lihan lisukkeeksi, kasvissyöjälle myös sellaisenaan kelpo ateria.

1 kesäkurpitsa
2 punasipulia
3 tomaattia tai purkki tomaattimurskaa
pippuria
oreganoa
oliiviöljyä
vettä
(sitruunamehua)
(muita mausteita maun mukaan)

Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi, sipuli lohkoiksi ja tomaatti kuutioiksi.

Laita kaikki sekaisin uunivuokaan, kaada päälle oliiviöljyä 1 dl tai niin paljon kuin kantti kestää.

Kaada lopuksi vettä niin, että vihannekset peittyvät.

Mausta mielesi mukaan, esim.

valko- ja mustapippuria, oreganoa, minttua, sitruunaa...

Kypsytä 175-asteisessa uunissa vähintään tunti.

Lisää sitten kuutioitu feta, nosta uunin lämpö 200 asteeseen ja anna olla noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Lilli91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 10-13 %, lehmänmaito, suolaliemessä 9g18kcal1.5g0.3g1.2g0g
Tomaattimurska 14g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g93kcal3.6g3.6g6.8g1g
Valittu annoskoko52g46kcal1.8g1.8g3.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g23kcal0.9g0.9g1.7g0.3g
Arvot/100g100g89kcal3.4g3.4g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343652