Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g35g21kcal3.5g1.5g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g8.5g26kcal1.4g4.6g0.2g1.1g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g117kcal11.6g12.8g2g2.2g
Valittu annoskoko52g59kcal5.8g6.4g1g1.1g
Annoskoko puolitettuna26g29kcal2.9g3.2g0.5g0.6g
Arvot/100g100g112kcal11.1g12.2g1.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292