Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g6.5g18kcal1.2g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g20g11kcal0.3g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g60kcal3g4.8g3g0g
Valittu annoskoko52g30kcal1.5g2.4g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna26g15kcal0.8g1.2g0.8g0g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.6g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250