Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Kaali, valkokaali20g4.1kcal0.2g0.7g0g0.4g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto4.9g14kcal0.9g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g130kcal8g2.6g9.6g1.2g
Valittu annoskoko52g65kcal4g1.3g4.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g33kcal2g0.7g2.4g0.3g
Arvot/100g100g124kcal7.6g2.5g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158