Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 31g35kcal6.6g0g0.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 4.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Punaviini 4.7g3.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g92kcal13.6g2.4g1.8g0.6g
Valittu annoskoko52g46kcal6.8g1.2g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g23kcal3.4g0.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g88kcal13g2.3g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890