Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl13g10kcal2.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.3g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl4.2g7.1kcal0.8g0.1g0.4g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Lanttu 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g51kcal6g2.6g1.6g0.8g
Valittu annoskoko52g25kcal3g1.3g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g13kcal1.5g0.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g48kcal5.7g2.5g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353