Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g4.2g13kcal0.5g2.7g0.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen5.1g7kcal1g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 6g5.3kcal0.3g0.7g0.1g0.3g
Dolmio Light Classico Bolognese7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g61kcal3.8g8.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko52g31kcal1.9g4.1g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g15kcal1g2.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.8g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692