Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Viinietikka balsami5.5g1.9kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy rainbow11g98kcal0g0g10.9g0g
Silakkafilee 33g47kcal5.2g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g316kcal10.4g5.4g27.6g0g
Valittu annoskoko52g158kcal5.2g2.7g13.8g0g
Annoskoko puolitettuna26g79kcal2.6g1.4g6.9g0g
Arvot/100g100g303kcal9.9g5.2g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794