Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 25g5.7kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Chili paprika punainen1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 1.6g0.5kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g10g40kcal0g10.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g104kcal0.6g24g0.2g1g
Valittu annoskoko53g52kcal0.3g12g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g26kcal0.2g6g0.1g0.3g
Arvot/100g100g99kcal0.6g22.9g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126