Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)10g5.8kcal0.9g0.5g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)17g62kcal5g0g4.5g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g0.4g0.2kcal0g0g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Pekoni rasvainen 4.2g16kcal0.5g0g1.5g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g8.3g19kcal1.6g0g1.4g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)3.3g5.2kcal0.8g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g241kcal19.8g1g17g0.6g
Valittu annoskoko53g121kcal9.9g0.5g8.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g60kcal5g0.3g4.3g0.2g
Arvot/100g100g230kcal18.9g1g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842