Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Pellavansiemenöljy12g112kcal0g0g12.4g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g6.2g5kcal0g0g0.6g0g
Viinietikka 28g5.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g355kcal0g0.2g38.4g0g
Valittu annoskoko52g178kcal0g0.1g19.2g0g
Annoskoko puolitettuna26g89kcal0g0.1g9.6g0g
Arvot/100g100g339kcal0g0.2g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233