Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska31g9kcal0.4g2g0.2g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g5.6g12kcal1.3g0.1g0.8g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 6.2g14kcal0.9g0.1g1.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Spagetti 4.4g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g119kcal6g10.6g5.8g0.2g
Valittu annoskoko52g59kcal3g5.3g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g30kcal1.5g2.7g1.5g0.1g
Arvot/100g100g113kcal5.7g10.1g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304