Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g13g27kcal1.2g5g0.2g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal1.9g0g1g0g
Salsa medium (Rainbow)8.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g1.7g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman10g20kcal2.2g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g141kcal11g12g5g2.4g
Valittu annoskoko53g70kcal5.5g6g2.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna26g35kcal2.8g3g1.3g0.6g
Arvot/100g100g134kcal10.5g11.4g4.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225