Appelsiini valkosuklaapalat

Aluksi murskaa tehosekoittimessa muut aineet lukuunottamatta kaakaovoita.

Painele pohjan ainekset esim.

silikonisiin muffinssivuokiin ohuesti noin sentin kerros.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja lisää kokonaisen appelsiinin raastettu kuori ja esim.

yksi halkaistu vaniljatanko mausteeksi.

Kaada juokseva kaakaovoi seos ohuelti muffinssivuokiin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi mielellään yön yli. Nam!

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mammamia74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cashewpähkinä 21g123kcal4.3g4g9.9g0.8g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g11g31kcal0.4g7.3g0g0.9g
Kookosöljy, rkl (Biona), annos 14g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g13g78kcal0g0g13.4g0g
Hunaja 5.4g18kcal0g4.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g523kcal9.4g32g49g3.4g
Valittu annoskoko53g261kcal4.7g16g24.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna26g131kcal2.4g8g12.3g0.9g
Arvot/100g100g498kcal9g30.5g46.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262864