Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g22g81kcal1g6.8g5.5g0.8g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g8.8g10kcal2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g11g15kcal0.8g1.3g0.8g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)8.2g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g216kcal7.6g17g13g1.6g
Valittu annoskoko53g108kcal3.8g8.5g6.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna26g54kcal1.9g4.3g3.3g0.4g
Arvot/100g100g206kcal7.2g16.2g12.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822