Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 8g57kcal0.1g0g6.4g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g8g39kcal0.3g4.9g2g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.9g0g
Sokeri 8.3g34kcal0g8.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.6g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g367kcal5.2g43.2g19g0.8g
Valittu annoskoko53g183kcal2.6g21.6g9.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g92kcal1.3g10.8g4.8g0.2g
Arvot/100g100g349kcal5g41.1g18.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594