Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.8g0g
Taloussuklaa, Fazer11g56kcal0.4g6.1g3.3g0.6g
Valkosuklaa panda, levy 130g4.4g25kcal0.4g2.4g1.5g0g
Vispikerma Flora 20%19g42kcal0.6g1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g297kcal7.4g19.2g20.8g1.2g
Valittu annoskoko52g149kcal3.7g9.6g10.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g74kcal1.9g4.8g5.2g0.3g
Arvot/100g100g284kcal7.1g18.3g19.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452