Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)4.2g2.3kcal0.8g0.2g0.2g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 4.2g13kcal0.7g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g45kcal3.2g3g2.6g1g
Valittu annoskoko53g23kcal1.6g1.5g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g11kcal0.8g0.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g43kcal3g2.9g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536