Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g19g41kcal3.4g0g3.1g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus8.8g31kcal1.2g0g2.8g0g
Herne kuivattu25g71kcal4.5g12.1g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g284kcal18.2g24.2g12.4g5g
Valittu annoskoko53g142kcal9.1g12.1g6.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna26g71kcal4.6g6.1g3.1g1.3g
Arvot/100g100g270kcal17.3g23g11.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161